Curso Infantes víctima de violencia de género

POSTER CURSO WIDE def

S’ha obert la inscripció per a la propera activitat formativa que organitza l’ACIM, aquest cop en col·laboració amb el Laboratori d’Investigació Prosocial Aplicada (LIPA-UAB), sobre Infants i Adolescents víctimes de la violència de gènere entre els seus pares.
Es tracta d’un curs presencial gratuït, finançat per la Unió Europea, que es durà a terme els dies 17, 24 i 31/gener i 7, 14, 21 i 28/febrer, de 17:30 a 19:30 hores, a l’Auditori Catalunya -sisena planta- de l’Hotel d’Entitats La Pau (c/Pere Vergés, 1, 08020, Bcn). Els participants obtindran certificació del Projecte Europeu WIDE i de la Universitat Autònoma de Barcelona corresponent a 20 hores de formació.
​Els requisits per apuntar-s’hi són treballar, o estar formant-se per fer-ho, amb infants d’educació infantil, primària o secundària, o monitor escolar.
Les places són limitades i cal formalitzar la inscripció mitjançant correu electrònic a l’adreça lipauab@gmail.com o a acim@acim.cat, o bé accedint al formulari electrònic que trobareu en aquest enllaç.