Inscripcions esdeveniment FEEL CAT

INSCRIPCIONES ABIERTAS EN ESTE ENLACE

Benvolgudes i benvolguts participants en la formació del projecte FEEL:

El 20 de Novembre celebrem l’esdeveniment final del projecte, i ens agradaria oferir-les la possibilitat de parlar i intercanviar experiències i coneixement expert entre participants de les diferents professions sanitaris i policials involucrats en FEEL.

La metodologia serà de ZOOM, on podem assignar-vos a grups petits perquè tinguéssiu una conversa de dues, tres o quatre participants durant una estona. Convidarem a totes i tots qui hagin participat des de Novembre 2019 en FEEL.

Per tant és important que ens doneu el permís d’incloure el seu nom, professió i funció en una llista que sigui enviat a tots perquè podeu indicar amb quina persona vol parlar. Si no voleu donar aquesta informació personalitzada , seria suficient indicar la professió o funció.
Al final recollirem les preguntes i temes que heu tractat en els seus grups i tractem d’obtenir respostes d’altres experts. Però serà per a altra ocasió…

Vull afegir que aquesta idea va sorgir tant en les entrevistes com en l’última trobada en ZOOM que hem tingut amb algunes de vosaltres! Moltes gràcies!!

Salutacions i una abraçada!
Marc Brundelius

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s